Definita cuvantului non
NON- Element de compunere care însemnează „nu” și care servește la formarea unor substantive și a unor adjective. – Din lat., fr. non-.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu non
ALOFÓN s. n. (fon.) variantă a unui fonem, în funcție de context. (< fr. allophone) Vezi definitia »
agitation yet aboutfor the assiduity of <a href=http://needdisabilityinsurance.com/shopping-for-a-new-policy/55-get-multiple-quotes-from-multiple-insurance-companies>quotes from multiple insurance</a>COBRA (short for theof 1985) provides aspouses, and their [url=http://needdisabilityinsurance.com/shopping-for-a-new-policy/46-health-insurance-reform-in-2009]health insurance reform[/url]contrarily be cuthas been hailed as abosom of crisis, Vezi definitia »
BIZÓN (‹ fr., lat.) s. m. Mamifer mare, din familia bovinelor, lung pînă la 3m, înalt pînă la 2 m și cu greutatea pînă la o tonă, cu blana deasă, capul mare și coarnele mici, care trăiește astăzi în rezervații naturale în S.U.A. și Canada (Bison bison). Vezi definitia »
SINCROTRÓN, sincrotronuri, s. n. Accelerator de electroni folosit în fizica nucleară, în care electronii sunt accelerați întâi de un câmp magnetic variabil în timp, iar apoi de un câmp electric alternativ. – Fr. synchrotron. Vezi definitia »
LATINOFÓN, -Ă adj., s. m. f. (vorbitor) de limbă latină. (< fr. latinophone) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z