Definita cuvantului nedezlegat
NEDEZLEGÁT, -Ă, nedezlegați, -te, adj. 1. Care nu a fost desfăcut din legături. 2. Fig. A cărui rezolvare, explicație nu este găsită. – Ne- + dezlegat.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu nedezlegat
CONSUMÁT1, -Ă, consumați, -te, adj. (Despre materiale, produse etc.) Care a fost folosit pentru satisfacerea unor trebuințe proprii sau pentru a obține alte produse. ♦ (Despre alimente) Care a fost întrebuințat ca hrană. – V. consuma1. Vezi definitia »
CONTURNÁT, -Ă adj. (herald.; despre animale, păsări) din profil, întors spre stânga. (< fr. contourné) Vezi definitia »
DEPUTÁT, -Ă s.m. și f. 1. Persoană aleasă prin vot ca reprezentant al unei părți a populației într-un organ al puterii de stat. 2. Persoană însărcinată cu îndeplinirea unei misiuni. [Cf. fr. député, it. deputato]. Vezi definitia »
SUPRADIMENSIONÁT, -Ă, supradimensionați, -te, adj. Care are dimensiuni mai mari decât este normal. ♦ Fig. Care a fost prezentat ca mai important, mai valoros decât este. [Pr.: -si-o-] – V. supradimensiona. Vezi definitia »
PARCHETÁT, -Ă, parchetați, -te, adj. 1. (Despre încăperi) Pardosit cu parchet (1). 2. (Despre păduri) Împărțit în parchete (II). – V. parcheta. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z