Definita cuvantului nesofisticat
NESOFISTICÁT, -Ă, nesofisticați, -te, adj. Care nu este sofisticat, lipsit de artificialitate, plin de naturalețe; lipsit de rafinament. – Ne- + sofisticat.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu nesofisticat
PRIVILEGIÁT, -Ă adj., s. m. f. 1. (cel) care se bucură de un privilegiu. 2. (fig.) înzestrat de la natură cu un talent. (< fr. privilégié) Vezi definitia »
DEGRADÁT, -Ă, degradați, -te, adj. (Despre persoane) Care a pierdut gradul pe care l-a avut. ♦ Decăzut sub raport moral sau social; înjosit; stricat, corupt, vicios. ♦ (Despre obiecte, materiale etc.) Care și-a pierdut calitățile; stricat, deteriorat, ruinat. ♦ (Despre terenuri) Care și-a pierdut calitățile, devenit neproductiv. – V. degrada. Vezi definitia »
NECRISTALIZÁT, -Ă, necristalizați, -te, adj. (Despre substanțe) Care nu prezintă o stare cristalină regulată; care nu a luat o formă precisă, potrivită; amorf. ♦ Fig. Care nu s-a închegat, nu s-a limpezit, nu s-a clarificat. – Ne- + cristalizat. Vezi definitia »
ȘCHIOPĂTÁT, – Ă, șchiopătați, -te, adj. (Rar) Care șchiopătează, șchiop (1). – V. șchiopăta. Vezi definitia »
EMIRÁT, emirate, s. n. 1. Stat condus de un emir (2). 2. Funcția, demnitatea de emir (2). – Din fr. émirat. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z