Definita cuvantului neperforat
NEPERFORÁT adj. v. RONDELĂ (1). Piesă de metal, de lemn, de mase plastice etc. în formă de placă plată circulară, perforată sau neperforată, având uneori fețele profilate, cu întrebuințări diverse. [DEX '98]

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu neperforat
DECONSPIRÁT, -Ă, deconspirați, -te, adj. (Despre secrete, conspirații etc.) Care a devenit cunoscut. – V. deconspira. Vezi definitia »
AUTOBLINDÁT, autoblindate, s. n. (Mil.) Vehicul pe roți sau pe șenile cu armament ușor, destinat misiunilor de cercetare, de siguranță și de legătură. – Din auto2 + blindat. Vezi definitia »
TRAUMATIZÁT, -Ă, traumatizați, -te, adj. 1. Care a suferit un traumatism fizic sau psihic. 2. Care nu mai reacționează, insensibil la orice excitant în urma unei traume psihice suferite. – V. traumatiza. Vezi definitia »
MONTÁT, -Ă, montați, -te, adj. (Despre piese, instalații etc.) Care a fost pus, fixat, îmbinat la locul potrivit. – V. monta. Vezi definitia »
AUTORIZÁT, -Ă, autorizați, -te, adj. Împuternicit cu autoritate (publică); împuternicit să facă, să spună etc. ceva. ♦ Făcut de o persoană care are autorizație. [Pr.: a-u-] – V. autoriza. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z