Definita cuvantului nevalorificat
NEVALORIFICÁT, -Ă, nevalorificați, -te, adj. Care nu este pus în valoare, pentru care nu s-a făcut ceva spre a primi o anumită valoare, a cărui valoare nu este scoasă în evidență. ♦ (În special despre surse de energie, materii prime) Care nu este folosit în procesul de producție spre rentabilizare. – Ne- + valorificat.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu nevalorificat
ÎNVĂLURÁT, -Ă, învălurați, -te, adj. 1. Care se mișcă, se clatină ca valurile, care face valuri; unduios; agitat. 2. (Despre un teren) Cu ridicături multe; accidentat. [Var.: învălurít, -ă adj.] – V. învălura. Vezi definitia »
TRIFOLIÁT, -Ă (Despre frunze) Cu trei foi pe același pețiol. [Pron. -li-at. / cf. fr. trifolié]. Vezi definitia »
PERSULFÁT, persulfați, s. m. Sare a acidului sulfuric, folosită ca agent oxidant în industria vopselelor și a medicamentelor, în galvanoplastie, în panificație etc. – Din fr. persulfate, germ. Persulfat. Vezi definitia »
COPIÁT s.m. Membru al clerului la Constantinopol care avea misiunea de a acoperi morții cu un giulgiu. [Pron. -pi-at. / < fr. copiate, gr. kopiates]. Vezi definitia »
BIFOLIÁT, -Ă adj. (Despre frunze compuse) Cu două foliole; bifoliolat. [Pron. -li-at. / cf. fr. bifolié, lat. bis – de două ori, folium – frunză]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z