Definita cuvantului proclamarisit
PROCLAMARISÍT adj. v. proclamarisi. [Sinonime]

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu proclamarisit
TACÍT, -Ă adj. (despre o înțelegere) care nu este exprimat formal; făcut pe tăcute; subînțeles. (< fr. tacite, lat. tacitus) Vezi definitia »
art.nehotarit,feminin,forma arhaica una(cu semnul diacritic pe a),prezenta si in prez.in dialectul aroman(macedo-roman);scris corect ua ca in oua,doua,noua,voua etc.(posibil ca aceeasi cotractie sa duca in timp la formele incorecte actualmente oo,noo,voo;interesant Eminescu il echivala pe omega(elin) cu diftongul ua(a cu semn diacritic)) Vezi definitia »
OCOLÍT, -Ă, ocoliți, -te, adj. Care se abate din drumul drept, care face ocoluri sau cotituri; care înconjură. ♦ Fig. Care este făcut sau spus cu înconjur, pe departe. ◊ Expr. Pe căi ocolite = prin mijloace indirecte, nerecomandabile, prin subterfugii. – V. ocoli. Vezi definitia »
SIENÍT s. n. Rocă eruptivă alcătuită din feldspați alcalini și alte minerale, a cărei culoare este un amestec de roșu și verde și care se utilizează ca material de construcție. [Pr.: si-e-] – Din fr. syénite. Vezi definitia »
sfănțuít, sfănțuíturi, s.n. (înv. și fam.) 1. mituire. 2. stoarcere de bani, de bunuri etc.; escrocare. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z