Definita cuvantului rapper
rapper (angl.) [pron. répăr] s. m., pl. rapperi

Sursa: DOOM 2
Cuvinte ce rimeaza cu rapper
TÉSTER I. s. n. 1. aparat, dispozitiv pentru testări. 2. aparat care, introdus în gaura de sondă, permite recoltarea din straturi a unor probe de fluid sau populație servind la încrucișări cu diferite alte genotipuri, în scopul determinării capacității de combinare a acestora. (< engl., fr. tester) Vezi definitia »
BLAIER, Andrei (n. 1933, București), regizor român de film. Preocupat îndeosebi de problemele actualității („A fost prietenul meu”, „Apoi s-a născut legenda”, „Diminețile unui băiat cuminte”, „Ilustrate cu flori de cîmp”, serialul tv „Lumini și umbre”). Vezi definitia »
PEDALIÉR s. n. 1. mecanism cuprinzând axa, manivelele și pedalele la bicicletă. 2. ansamblu la orgă, corespunzând sunetelor grave. 3. claviatură de pedale conectată la mecanismul unui pian. (< fr. pédalier) Vezi definitia »
COLÍER, coliere, s. n. 1. Șirag, salbă, colan de mărgele, de pietre scumpe etc. care se poartă în jurul gâtului. ♦ Fig. Cerc, brâu. 2. Element de legătură, de obicei metalic, de forma unui inel sau a unei brățări, folosit pentru prinderea laolaltă a unor piese. [Pr.: -li-er] – Din fr. collier. Vezi definitia »
PLUMIÉR s. n. v. plumieră. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z