Definita cuvantului yeoman
yeoman (angl.) [yeoman pron. ĭóŭmen] (yeo-) s. m., pl. yeomeni

Sursa: DOOM 2
Cuvinte ce rimeaza cu yeoman
BATRACIÁN, batracieni, s. m. (La pl.) Clasă de vertebrate care cuprinde animale amfibii; (și la sg.) animal care face parte din această clasă; amfibian.[Pr.: -ci-an] – Din fr. batracien. Vezi definitia »
VEGETARIÁN, -Ă I. adj. (despre un regim alimentar) bazat numai pe produse vegetale și lactate. II. s. m. f. cel care practică vegetarianismul. (< fr. végétarien) Vezi definitia »
HÁTMAN (HATMÁN), hatmani, s. m. (În evul mediu) 1. Boier de divan în Moldova, care era însărcinat de domn cu comanda întregii oștiri, având în același timp și funcția de pârcălab și portar al Sucevei; mare spătar; titlu purtat de acest boier. 2. Titlu purtat de marii comandanți ai oștilor polone și ai celor căzăcești; persoană având acest titlu. – Din pol. hetman. Vezi definitia »
SEDÁN s.n. Tip de caroserie pentru automobile cu un singur compartiment, cu locuri pentru patru până la șapte persoane; autoturism cu o astfel de caroserie; berlină (2). [< engl., fr. sedan]. Vezi definitia »
CONSTANTÁN s.n. Aliaj de cupru și nichel cu coeficient de dilatare mic și rezistență specifică mare, întrebuințat la fabricarea rezistențelor electrice. [< fr. constantan]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z