Definita cuvantului păinjin
PĂÍNJIN s. m. v. păianjen.

Sursa: DLRM
Cuvinte ce rimeaza cu păinjin
MANUELÍN adj. n. Stil manuelin = stil dezvoltat în arta și arhitectura portugheză de la sfârșitul sec. XV și începutul sec. XVI și care ajunge la apogeu în timpul domniei lui Emanuel I, caracterizat prin bogăția sculpturii ornamentale plasată pe structuri gotice, cu influențe romane, maure și orientale. [< fr. manuélin]. Vezi definitia »
[din csúcs = culme, vârf, nu csík, care are sensuri diferite...] CIUC s.n.? CIUCĂ s.f.? Vârf muntos – Din magh. csik [în DAR și în NODEX e ciucă; nu se poate ști care e forma pe care a trimis-o autorul, pentru ca a scris cuv. numai în cîmpul de titlu... și acolo, dacă a scris cu diacritice, ă-ul n-a ieșit... – CM] Vezi definitia »
ENEAGRAMA(din grecescul enea – 9 si grama – figura) defineste metoda prin care ne putem descoperi pe noi insine si pe ceilalti prin cunoasterea celor noua forte si tendinte principale ce exista in fiinta umana si o determina. Vezi definitia »
sin. revent Vezi definitia »
TRINCHETÍN, trinchetini, s. m. (Mar.) Velă triunghiulară prinsă de arborele trinchet. – Din it. trinchettina. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z