Definita cuvantului eflorescent
EFLORESCÉNT, -Ă, eflorescenți, -te, adj. 1. Care înflorește, care se află în eflorescentă (1); fig. înfloritor, bogat în aspecte sau detalii. 2. (Chim.; despre săruri) care își pierde o parte din apa de cristalizare și capătă un aspect de pulbere. – Din fr. efflorescent, lat. efflorescens, -ntis.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu eflorescent
CONVÉNT, conventuri, s. n. 1. Consiliul unei mănăstiri sau al unui ordin călugăresc la catolici. 2. For suprem alcătuit din clerici și laici la protestanți. 3. Adunare generală a francmasonilor. – Din lat. conventus, fr., engl. convent. Vezi definitia »
DEZOXIDÁNT, -Ă, dezoxidanți, -te, adj., s. m. (Substanță) care provoacă dezoxidarea, care dezoxidează. – Din fr. désoxydant. Vezi definitia »
ASORTIMÉNT s. n. ansamblu de mărfuri sau produse de aceeași categorie, dar de forme și calități diferite. (< fr. assortiment) Vezi definitia »
VĂRSĂMẤNT s.n. Depunere a unei sume de bani la o instituție financiară. ♦ Plată a unei sume de bani. [Cf. fr. versement, it. versamento]. Vezi definitia »
EPANȘAMÉNT, epanșamente, s. n. Acumulare de lichide în anumite țesuturi sau zone ale organismului. – Din fr. épanchement. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z