Definita cuvantului raia
raiá (raiéle), s. f. – (Mold.) Șipcă. Pol. reja (Cihac, II, 303).

Sursa: DER
Cuvinte ce rimeaza cu raia
EVIDENȚIÁ vb. I. refl., tr. a (se) distinge, a (se) remarca. II. tr. 1. a sublinia, a pune în evidență. 2. a recunoaște oficial meritele în muncă ale cuiva. (< evidență + -ia) Vezi definitia »
Felația este o practică sexuală care constă în stimularea penisului cu gura sau buzele. Vezi definitia »
REMANIÁ vb. tr. 1. a modifica (o lucrare, o instalație, o instituție); a schimba compoziția unui guvern. 2. a înlătura defectele unor materiale sau produse care nu corespund prescripțiilor tehnice impuse. (< fr. remanier) Vezi definitia »
PASSACÁGLIA s.f. Vechi dans spaniol și italian, având o mișcare lentă uniformă, asemănătoare cu ciacona; melodia acestui dans. [Pron. -cá-li-a, scris și pasacalie. / < it. passacaglia, cf. fr. passacaille]. Vezi definitia »
Somnologia sau medicina somnului are ca obiect de studiu somnul normal și patologic. Somnologia se ocupă cu diagnosticarea și tratamentul unei mari varietăți de afecțiuni, reunite sub numele generic de „tulburări ale somnului”. De la sforăit și apneea obstructivă în somn până la insomnie sau somnambulism, tulburările somnului pot avea diferite etiologii și forme de manifestare, iar varietatea acestora face ca somnologia să fie un domeniu interdisciplinar. Medicina somnului implică specialiști din domenii diferite, ca pneumologie, neurologie, cardiologie, ORL, medicina muncii și altele. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z