Definita cuvantului nerăbdător
NERĂBDĂTÓR, -OÁRE, nerăbdători, -oare, adj. 1. Care nu are răbdare: impacient; p. ext. care nu poate să se stăpânească; iritabil, nervos. 2. Care este cuprins de nerăbdare să facă sau să termine ceva, care dorește, așteaptă cu înfrigurare ceva sau pe cineva. ♦ Care exprimă nerăbdare. – Ne- + răbdător.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu nerăbdător
PROMOTÓR, -OÁRE s.m. și f. Inițiator, animator al unei acțiuni. [< fr. promoteur, lat. promotor]. Vezi definitia »
FLOTÓR s. n. 1. sferă goală care plutește la suprafața lichidului dintr-un recipient, cu un dispozitiv care indică sau reglează nivelul lichidului; plutitor. 2. corp plutitor atașat unei plase pescărești ori unui dispozitiv lansat pe apă pentru a-i asigura plutirea. 3. baliză plutitoare care marchează punctele periculoase pentru navigație. 4. dispozitiv de plutire a hidroavioanelor. 5. cameră de aer care servește la menținerea pe suprafața apei a ouălor de țânțari. (< fr. flotteur) Vezi definitia »
REPARTITOR, repartitoare, s.n.Dispozitiv electronic care masoara in unitati adimensionale fluxul de energie termica emis de un corp de incalzire. sau repartitor electronic de costuri Vezi definitia »
PULSOREACTÓR, pulsoreactoare, s. n. Tip de reactor pentru vehicule aeriene cu viteză mare, care funcționează prin combustie discontinuă. [Pr.: -re-ac-] – Din fr. pulsoréacteur. Vezi definitia »
DĂINUITÓR, -OÁRE, dăinuitori, -oare, adj. Care dăinuiește; durabil, trainic, persistent. [Pr.: -nu-i-] – Dăinui + suf. -tor. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z