Definita cuvantului șmecher
șmécher (-ră), adj. – Viclean, șiret. Germ. Schmecker „om cu gust” (Tiktin). – Der. șmecherie, s. f. (truc, șiretenie, viclenie; vorbă de șmecher, argou); șmecheresc, adj. (de șmecher); teșmecherie, s. f. (Mold., truc), a cărui der. nu este clară.

Sursa: DER
Cuvinte ce rimeaza cu șmecher
CĂRUCÉR, căruceri, s. m. (Reg.) Căruțaș. – Căruță + suf. -ar. Vezi definitia »
GÚLER, gulere, s. n. 1. Parte a unor obiecte de îmbrăcăminte care acoperă de jur împrejur gâtul sau cu care se termină o haină la gât. ◊ Expr. A lua (sau a apuca) (pe cineva) de guler = a) a prinde, a duce etc. (pe cineva) cu forța; b) a cere cuiva socoteală pentru cele făcute. ♦ Fâșie de pânză, de obicei scrobită, care se pune în jurul gâtului (la bărbați), prinzându-se (cu butoni, nasturi) de cămașă. 2. Spumă care se formează la gura paharului de bere. 3. Porțiune dintr-o piesă cilindrică, conică etc. cu diametrul mai mare decât restul piesei. – Din magh. gallér. Vezi definitia »
PÍCKER s.n. Mașină agricolă de recoltat știuleții de porumb. [< germ. Picker]. Vezi definitia »
piftiér, piftiéri, s.m. (înv.) persoană care făcea și vindea piftie. Vezi definitia »
power; [url=http://naltrexoneinjection.com]fortuna cigarettes[/url]; [url=http://nadita.net]cheap peter stuyvesant cigarettes[/url]; [url=http://niche-street.com]peter stuyvesant lights[/url]; Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z