Definita cuvantului sodom
sodóm (sodomuri), s. n.1. Nenorocire, prăpăd, pustiire. – 2. Calamitate, catastrofă. – 3. Cantitate mare, sodom. – Var. sudom, sudum și der. Sl. Sodomŭ (Tiktin; Tagliavini, Arch. Rom., XII, 175). – Der. sodomi, vb. (a distruge, a nimici, a prăpădi); sodomie, s. f. (perversiune sexuală), din gr. σοδομία (sec. XVII); sodomlenesc, adj. (sodomit), sec. XVII, înv.; sodomit, s. m. (persoană care practică sodomia), din fr. sodomite.

Sursa: DER
Cuvinte ce rimeaza cu sodom
FIBROGLIÓM s. n. gliom în care țesutul conjunctiv participă la hiperplazia tumorală. (< fr. fibrogliome) Vezi definitia »
CARPOZÓM s. m. corp de fructificație, specific ciupercilor. (< fr. carposome) Vezi definitia »
lom (lómuri), s. n.1. (Banat, Maram.) Rest, fragment, bucată. – 2. (Dobr.) Palancă. Sb., rus. lom (Candrea, Scriban). Vezi definitia »
TURBINOTÓM s. n. instrument folosit în turbinotomie. (< fr. turbinotome) Vezi definitia »
bacrizyahoo.com ; namac nu apare ; e folosit in argou , in limbajul de strada ; gasiti-i voi def ;as vrea sa mai adaug cateva sugestii 1 . in legatura cu mesajul legat de imbunatatirea codului motorului de cautare ( pt initiatorul acestui proiect am vazut ca esti „fan” wikipedia , asa ca am sa preiau de acolo cateva idei ) ; publica codul sursa si supunel la o dezbatere publica , poate apare cineva cu o idee mai buna etc si se ajunge la ceva super ; poate iese si mai rapid si returneaza chestii si mai bine ; la fel dezbatere si pentru webdesign sitului ; 2. sa pui in pag principala inca 2 rubrici : a. sugestii unde sa trimit astfel de mesaje si b. sa pui si donatii ca dupa cateam citit blogul tau ar cam fi nevoie ; poate apar doritori 3. sa schimbi contribuie la dex cu adauga o definitie la dex ( ar suna mai bine , parerea mea) ; mai simplu , mai explicit . Asta ar merge f bine ca o completare la pct 2. 4 . sa mai apara un label , tag la sfarsitul definitiilor adauga o def sau sa apara undeva pe pagina dar mai evident , nu pitulat acolo printre celelalte ; 5 . la fel sa adaugi un „ linkuri utile ” si sa faci trimitere catre ro.wikipedia ca sa promovezi astfel situl care iti place si il respecta si altii ; si ar fi multe de castigat si aici etc 6 . chestia aia cu „icoana rutiera” nu mi se pare prea practica ; iar mi se pare prea ascunsa . ambigua (sa iti dai seama din prima cam ce reprezinta ) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z