Definita cuvantului erbicidare
ERBICIDÁRE, erbicidări, s. f. Acțiunea de a erbicida.V. erbicida.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu erbicidare
DEGAZOLINÁRE, degazolinări, s. f. Acțiunea de a degazolina și rezultatul ei; operație la care sunt supuse gazele după extragerea lor din sondele de țiței și de gaze, pentru a separa și a recupera gazolina; dezbenzinare. – V. degazolina. Vezi definitia »
SALIFIÉRE s. f. separare a coloizilor dintr-o soluție prin adăugare de electroliți, alcool etc.; salificare. (după fr. salifier) Vezi definitia »
Amenajare (sau mijloac material sau tehnic) aflat la dispozitia publicului sau a unei categorii restranse de utilizatori potentiali ... in vederea usurarii (facilitarii) unei activitati. De exemplu facilitate de cazare, facilitate pentru recreere, facilitate pentru comunicare. Vezi definitia »
IMPLANTÁRE s.f. Acțiunea de a implanta și rezultatul ei; implantație. ♦ Introducere sub piele a unui medicament sau a unui țesut, care se resoarbe treptat. [< implanta]. Vezi definitia »
TRANSCRÍERE s.f. Acțiunea de a transcrie și rezultatul ei. ◊ Transcriere fonetică = notare a pronunțării unei limbi, a unui dialect sau a unui grai cu ajutorul unui alfabet fonetic. ♦ Transcripție. [Pron. -scri-e-. / < transcrie]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z