Definita cuvantului vipușcă
vipúșcă (-ști), s. f. – Fîșie de postav cusută ca garnitură de altă culoare la unele uniforme. Rus. vypuška (Cihac, II, 457).

Sursa: DER
Cuvinte ce rimeaza cu vipușcă
AGÉNDĂ s.f. 1. Carnet pe care sunt însemnate zilele, folosit pentru diferite notițe referitoare la anumite date, acțiuni, treburi etc. 2. Ordine de zi. [< fr., it. agenda, cf. lat. agenda – ceea ce trebuie să faci]. Vezi definitia »
CANÍSTRĂ s. f. bidon cu închidere ermetică la transportul și păstrarea benzinei, vinului, laptelui etc. (< germ. Kanister) Vezi definitia »
perlínă, perlíne, s.f. (reg.) bibilică, câță. Vezi definitia »
PERIADENÍTĂ s.f. (Med.) Inflamație a țesutului conjunctiv din jurul unui ganglion limfatic. [Cf. fr. periadénite]. Vezi definitia »
ROZÉTĂ s. f. 1. element decorativ în formă de roză de dimensiuni mici, care împodobește un obiect, o piatră etc. ◊ placă rotundă în formă de nasture, purtată în trecut de către militarii din cavalerie, prinsă în partea de sus, din față, a cizmei. 2. ornament la încrucișarea bolților, în arhitectura gotică. ◊ ornament, disc pentru mascarea unor elemente minore. 3. (tehn.) element de legătură, de suspensie sau de protecție a unei tije, ca un guler marginal. (< fr. rosette) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z