Definita cuvantului erotoman
EROTOMÁN, -Ă, erotomani, -e, adj., s. m. și f. Obsedat sexual. – Din fr. érotomane.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu erotoman
CĂRUCEÁN, cărucene, s. n. Căruț (1). – Căruț + suf. -can. Vezi definitia »
ABADAN, oraș în SV Iranului, port petrolier pe Shatt al’Arab; 340 mii loc. (1983). Aeroport. Ind. petrochimică, inclusiv o mare rafinărie de petrol (capacitate 30 mil. t/an). Vezi definitia »
BĂRĂGAN, subunitate estică a Cîmpiei Române, cuprinsă între văile, Mostiștei, Dunării, Buzăului și reg. subcarpatică; acoperită de loess și presărată cu crovuri, dune și lacuri sărate. Caracteristica principală este dată de interfluviile largi, de mare netezime, cu scurgere semiendoreică și ape subterane adînci. Climat de stepă și soluri cernoziomice, propice culturilor cerealiere, de floarea-soarelui, sfeclă de zahăr, tutun etc., unele pe terenuri irigate. Considerat grînarul țării. Vezi definitia »
SUVERÁN, -Ă adj. Suprem, absolut, care este în cel mai înalt grad. ♦ Care se află deasupra tuturor, cu o mare autoritate; care deține autoritatea supremă. // s.m. și f. Monarh, rege, împărat. ♦ (Fig.) Cel care poate dispune liber de soarta și de acțiunile sale. [Cf. fr. souverain, lat.t. suveranus]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z