Definita cuvantului autosesiza
autosesiza, autosesizez, v. r. (glum.) a se masturba

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu autosesiza
SISTEMATIZÁ, sistematizez, vb. I. Tranz. A dispune elementele unei științe, ale unei doctrine, ale unei expuneri într-un tot unitar, organizat, într-un sistem; a efectua o sistematizare. ♦ A organiza o activitate practică după o metodă rațională sau după un plan bine chibzuit. ♦ A transforma și a organiza un sistem tehnic existent, pentru a corespunde anumitor cerințe moderne. – Din fr. systématiser. Vezi definitia »
PATRIARHALIZÁ vb. tr., refl. a da, a căpăta un caracter patriarhal. (< patriarhal + -iza) Vezi definitia »
VULGARIZÁ, vulgarizez, vb. I. 1. Tranz. A face cunoscut mulțimii, a populariza, a răspândi (cunoștințe științifice, literare etc.) ♦ Refl. (despre descoperiri, invenții) A deveni cunoscut, acceptat, utilizat pe scară largă. 2. Tranz. A trata în mod simplist, a banaliza. 3. Refl. A deveni vulgar (1). – Din fr. vulgariser. Vezi definitia »
PARCHERIZÁ vb. tr. a trata o piesă de oțel sau de fontă cu o soluție de fosfat de fier și mangan pentru a o acoperi cu un strat protector, anticorosiv. (< fr. parkériser) Vezi definitia »
MAGNETIZÁ vb. I. tr. 1. a da unui metal proprietăți magnetice. 2. (fig.) a exercita o mare influență, o atracție irezistibilă asupra cuiva; a fascina. II. refl. (fam.) a se ameți de băutură. (< fr. magnétiser) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z