Definita cuvantului ceaușel
ceaușel, ceaușei s. m. copil născut în perioada 1968-1990, când regimul comunist a interzis avorturile și a descurajat folosirea mijloacelor contraceptive.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu ceaușel
LISTÉL s.n. 1. (Arhit.) Mulură care încadrează o altă mulură (mai mare). ♦ Suprafață plană care separă canelurile unei coloane. 2. Cercul proeminent de la circumferința monedelor. [< fr., engl. listel, cf. it. listello]. Vezi definitia »
CARTÉL, carteluri, s. n. 1. Uniune monopolistă în care mai multe întreprinderi din aceeași ramură de producție încheie o convenție, stabilind prețurile, condițiile de vânzare și de aprovizionare, termenele de plată, cantitatea de mărfuri ce urmează să o producă fiecare și își împart piețele de desfacere, în vederea limitării sau eliminării concurenței. 2. Coaliție între două sau mai multe partide, organizații etc. 3. (Înv.) Convenție scrisă între state, pentru schimbul sau răscumpărarea prizonierilor. – Din fr., engl. cartel. Vezi definitia »
MULTICÉL, -ÍCĂ, multicei, -ele, adj., adv. Multișor. ◊ De multicel = cam de multă vreme. – Mult + suf. -icel, -icică. Vezi definitia »
GÓSPEL s. n. MuzicĂ? religioasĂ? a negrilor înruditĂ? cu bluesul și jazul. -Din engl. Gospel Vezi definitia »
cel care selectează oameni, personal în vederea angajari evaluator inițial a personalului pentru angajare Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z