Definita cuvantului ciolănist
ciolănist, ciolăniști s. m. (peior., reed.) 1. delincvent minor cu o funcție de conducere în cadrul grupului de minori din institutul de reeducare în care este internat. 2. delincvent minor care face exces de zel pentru a obține o funcție în institutul de reeducare.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu ciolănist
INFANTERÍST s. m. militar din infanterie. (< rus. infanterist) Vezi definitia »
fripturist, fripturiști s. m. 1. profitor. 2. (peior.) om politic oportunist, lipsit de orice fel de scrupule. Vezi definitia »
ilegalíst, ă, ilegaliști, -iste s. m., s. f. (glum., eufem.) infractor, delincvent. Vezi definitia »
COMPÓST s. n. îngrășământ din resturi organice și compuși minerali, supuși unui proces de fermentație lentă. (< fr. compost) Vezi definitia »
MANIFÉST, -Ă, manifești, -ste, s. n., adj. 1. Declarație prin care șeful statului, guvernul, un partid politic, o grupare literară etc. își face cunoscute în mod public programul, hotărârile, concepțiile, intențiile etc.; text cu conținut politic, răspândit pentru a determina acțiuni imediate. 2. Adj. (Adesea adverbial) Vădit, clar, evident; indiscutabil. ♦ Care a fost declarat, exprimat în mod categoric; fățiș. – Din lat. manifestum, fr. manifeste. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z