Definita cuvantului asedaînfapt
a se da în fapt expr. a mărturisi.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu asedaînfapt
îndărăpt adj. (înv.) 1. întors, pe dos. 2. nedrept. Vezi definitia »
apt бptг (apti, бpte) 1) care este bun sau potrivit pentru... 2) care este оn stare a sгvвrsi ceva; capabil. apt б pentru muncг. <fr. apte, lat. aptus Vezi definitia »
RESCRÍPT s.n. 1. Răspuns al împăraților romani la chestiunile de drept puse de magistrații sau de guvernatorii provinciilor. ♦ Hotărâre care emană de la un suveran. 2. Hotărâre a papei ca răspuns la o chestiune teologică. [Pl. -te, -turi. / < lat. rescriptum, cf. fr. rescrit]. Vezi definitia »
TRANSÉPT s.n. Galerie transversală care separă corul de nava unei biserici, formând cu aceasta brațele crucii în plan orizontal. ♦ Încăpere care intersectează ortogonal o încăpere mai importantă. [< fr., engl. transept]. Vezi definitia »
Drept recunoscut de lege statului de a prelua în proprietatea sa masa de bunuri ce formează averea succesorală a unei persoane decedată fără posteritate sau ai cărei succesori au repudiat moștenirea, astfel încât succesiunea sa a rămas vacantă.Dreptul de desherenta poate fi exercitat numai după ce notarul public competent constată că succesiunea în cauză este vacantă și eliberează în favoarea statului certificatul de vacanță succesorală. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z