Definita cuvantului asedamare
a se da mare expr. a se lăuda, a se grozăvi.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu asedamare
CENTRIFUGÁRE s.f. Acțiunea de a centrifuga; operație de separare, prin sedimentare sau filtrare centrifugă, a componenților unui amestec eterogen. [< centrifuga, după fr. centrifugation]. Vezi definitia »
INFLAMÁRE, inflamări, s. f. Acțiunea de a se inflama și rezultatul ei; inflamație. – V. inflama. Vezi definitia »
POSTSINCRONIZÁRE s.f. (Cinem.) Înregistrare în studio a dialogurilor, muzicii și zgomotelor unui film deja realizat; postsincronizație. [< postsincroniza]. Vezi definitia »
CEMENTARE (‹ fr.) s. f. 1. Tratament termochimic de saturație prin difuzie de carbon, crom, azot, aluminiu a stratului superficial al unui material metalic, pentru a-i mări duritatea și rezistența la uzură. 2. Operație a procesului hidrometalurgic de extragere din soluții a unor metale (cupru, zinc, aur, argint etc.) prin tratare cu metale mai electronegative. 3. (GEOL.) C. hidrotermală = umplere a crăpăturilor și a porilor din roci cu substanțe minerale variate depuse din soluții reziduale, alcaline, provenite din diferențierea magmelor. Rezultatul c.h. sînt filoanele și zăcămintele de impregnație produse prin mineralizația porilor din roci. Vezi definitia »
REÎNNODÁRE, reînnodări, s. f. Acțiunea de a reînnoda.V. reînnoda. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z