Definita cuvantului asedamaresculădebasculă
a se da mare sculă de basculă expr. v. a se da mare.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu asedamaresculădebasculă
PENTÓDĂ s.f. Tub electronic cu cinci electrozi. [< fr. pentode, cf. gr. pente – cinci + (electr)od]. Vezi definitia »
LÍSTĂ, liste, s. f. Foaie, document, act (scris de mână sau tipărit) care conține o enumerare de persoane, ființe, obiecte, date etc.; înșirare, într-o anumită ordine, a unor nume de persoane sau de obiecte, a unor date etc. ◊ Listă de bucate sau (rar) de mâncare = foaie pe care sunt înscrise mâncărurile și băuturile care se servesc într-un local de consum. ♦ Listă civilă = sumă pe care o poate cheltui anual din fondurile statului o familie monarhică sau șeful statului pentru nevoile personale. ♦ Fig. Enumerare orală. – Din fr. liste. Vezi definitia »
AMBULÁNȚĂ, ambulanțe, s. f. Formație medicală mobilă care dă răniților primele ajutoare pe câmpul de luptă. ♦ Vehicul special amenajat pentru transportul la spital al celor accidentați sau grav bolnavi. – Fr. ambulance. Vezi definitia »
GÁRNIȚĂ, garnițe, s. f. Vas de metal cu care se transportă lapte și alte lichide. – Din scr. grnac, pol. garniec, rus. garnec. Vezi definitia »
FUSARÓLĂ s.f. (Arhit.) Element decorativ în relief, alcătuit dintr-un șir de boabe alungite. [< fr. fusarolle]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z