Definita cuvantului adapușcărianparticular
a da pușcăria-n particular expr. (deț.) a se comporta după bunul plac, a nu respecta regulamentele.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu adapușcărianparticular
SEMICIRCULÁR, -Ă, semicirculari, -e, adj. În formă de semicerc. ◊ Canale semicirculare = cele trei canale care alcătuiesc partea superioară a urechii interne. – Din fr. semi-circulaire. Vezi definitia »
INTERMOLECULÁR, -Ă adj. între, dintre molecule. (< fr. intermoléculaire) Vezi definitia »
cotonogar, cotonogari s. m., adj. (la fotbal) (jucător) care practică un joc brutal / dur. Vezi definitia »
AMNÁR, amnare, s. n. 1. Bucată de oțel cu care se scot, prin lovire, scântei din cremene; se întrebuințează la aprinderea focului și la ascuțit. 2. (Reg.) Fiecare dintre stâlpii de lemn care se pun la colțurile unei construcții țărănești, pentru a sprijini acoperișul. 3. (Reg.) Mâner de lemn cu ajutorul căruia se învârtește și se fixează sulul la războiul de țesut. 4. (Reg.) Dispozitiv cu ajutorul căruia se ridică sau se coboară fierul lat al plugului. [Var.: (reg.) amânár s. n.] – Din a3 + mânar[e] (< lat. manuale). Vezi definitia »
SCORȚÁR, (1, 2) scorțari, s. m., (3) scorțare, s. n. 1. S. m. Pasăre migratoare insectivoră mică cu gâtul alb, cu spinarea cenușie, cu pântecele galben, cu ciocul drept, tare și ascuțit și cu coada scurtă și retezată (Sitta europaea). 2. S. m. Scorțărel. 3. S. n. (Reg.) Covor (țărănesc); scoarță. – Scoarță + suf. -ar. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z