Definita cuvantului deget
deget, degete s. n. cantitate mică de băutură alcoolică (mai ales spirtoasă) turnată într-un pahar.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu deget
PORFIROGENÉT s.m. Nume dat principilor bizantini născuți în timpul domniei tatălui lor. [< fr. pophyrogénète, gr. porphyrogenetos – născut în purpură]. Vezi definitia »
OPEN-MARKET s.n. (Ec.) 1. Piață de mărfuri unde sunt admiși orice cumpărători și vânzători. 2. Tehnică de intervenție pe piața monetară, constând în cumpărarea sau vânzarea de titluri prin banca de emisiune. [Pron. oupn márkit. / < engl. open-market – piață deschisă]. Vezi definitia »
MOLÉT s. m. 1. inflamație a membranei sinoviale de la încheietura de jos a picioarelor unui cal. 2. (anat.) denumire a mușchilor posteriori ai gambei. (< fr. mollet) Vezi definitia »
TRẮSNET, trăsnete, s. f. Descărcare electrică, însoțită de o lumină vie și de un zgomot puternic, care are loc între doi nori sau între un nor și pământ sau obiecte de pe pământ. ◊ Expr. A rămâne ca lovit de trăsnet = a încremeni, a înlemni (de spaimă, de uimire etc.). Lovitură de trăsnet = întâmplare (nefericită) venită pe neașteptate. – Trăsni1 + suf. -et. Vezi definitia »
BRACHÉT s.n. (Mar.) Guseu. [< engl. bracket]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z