Definita cuvantului afacerespirațiegurălagură
a face respirație gură la gură / bușon la bușon expr. (glum.) a săruta pe gură.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu afacerespirațiegurălagură
HULUBÍȚĂ, hulubițe, s. f. Diminutiv al lui hulub. 1. (Reg.) Porumbiță. 2. Denumire populară dată mai multor specii de ciuperci, de obicei comestibile, cu pălăria de diferite culori vii și atrăgătoare, cu carnea albă, cu gustul dulce-acrișor și cu mirosul plăcut (Russula).Hulub + suf. -iță. Vezi definitia »
RIMÉSĂ s.f. Depozit, magazie. ♦ Comision; remiză. ♦ Sumă pe care muncitorii sezonieri din străinătate o trimit în patrie. [Cf. it. rimessa, germ. Rimesse]. Vezi definitia »
BRĂȚÁRĂ, brățări, s. f. 1. Podoabă în formă de verigă, făcută din metal prețios sau din alt material și purtată de femei la încheietura mâinii sau pe braț; brățea. 2. Manșetă brodată la mânecile cămășilor țărănești. 3. (Tehn.) Piesă de metal alcătuită din una sau mai multe bucăți, care se strânge în jurul altor piese pentru a le asambla. ♦ Cerc de metal care servește la fixarea pe zid a tuburilor, a burlanelor sau a cablurilor. 4. (Arhit.) Inel de metal care strânge o coloană; ornament ieșit în relief cu asemenea formă. – Lat. brachiale. Vezi definitia »
PROLÉMĂ, proleme, s. f. (Log.) Propoziție sau serie de propoziții care servesc ca bază unei leme. – Din fr. prolemme. Vezi definitia »
ASAMBLÉZĂ s.f. Mașină de asamblat cabluri electrice. (cf. fr. assembleuse) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z