Definita cuvantului fartițier
fartițier, fartițiere s. n. 1. obiectul (pălăria, pardesiul, servieta) cu care hoțul își acoperă mâna în momentul când o strecoară în buzunarul victimei. 2. complicele care servește drept paravan unui hoț de buzunare.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu fartițier
HÚNTER, hunteri, s. m. Cal de vânătoare, bun săritor la obstacole. [Pr.: hánter] – Din engl., fr. hunter. Vezi definitia »
POÁNTER, poanteri, s. m. Rasă de câini de vânătoare cu talie înaltă, picioare lungi, urechile plecate și părul scurt și neted; prepelicar de rasă engleză; brac englez. [Scris și: pointer] – Din fr., engl. pointer. Vezi definitia »
FOSILIFÉR, -Ă adj. Care conține fosile. [< fr. fossilifère]. Vezi definitia »
STATHUDÉR s.m. Titlu dat guvernatorilor de provincii și comandanților militari din Țările de Jos. [Scris și statuder. / < fr., ol. stathouder]. Vezi definitia »
DRÁGSTER s. n. 1. cursă automobilistică în care preocuparea principală este atingerea unei viteze cât mai mari pe o distanță scurtă, cu plecarea de pe loc. 2. mașină în formă ciudată formată dintr-un sașiu de bare din oțel sudate foarte alungit, în partea din față cu două roți subțiri și ușoare, iar în spate având două roți cu anvelope mari și rezistente, folosită în astfel de curse. (< engl. dragster) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z