Definita cuvantului afibolnavdenasulie
a fi bolnav de nasulie expr. (adol., vulg.) a fi extrem de antipatic.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu afibolnavdenasulie
BIBLIOGRAFÍE, bibliografii, s. f. 1. Descriere de specialitate a lucrărilor unui autor sau a lucrărilor referitoare la o anumită problemă. 2. Carte care cuprinde o bibliografie (1). 3. Ramură a bibliologiei care se ocupă cu descrierea, aprecierea, sistematizarea și răspândirea publicațiilor. 4. Material informativ asupra unei probleme. [Pr.: -bli-o] – Din fr. bibliographie. Vezi definitia »
METAPLAZÍE s.f. (Med.) Schimbare a structurii unui țesut în funcție de modificările mediului. [Gen. -iei. / < fr. métaplasie, cf. gr. meta – după, plassein – a forma]. Vezi definitia »
LITOGRAFÍE, litografii, s. f. 1. Metodă de reproducere și de multiplicare pe hârtie a textelor, desenelor, figurilor etc., prin utilizarea de negative imprimate sau desenate pe o piatră specială, calcaroasă. 2. Atelier, secție sau întreprindere unde se multiplică prin litografie. 3. Desen sau tablou multiplicat prin litografie. – Din fr. lithographie. Vezi definitia »
MEROGONÍE s. f. fecundare a unui fragment nucleat din oosferă. (< fr. mérogonie) Vezi definitia »
ACROPARESTEZÍE s. f. Tulburare de sensibilitate manifestată la extremitățile corpului. – Din fr. acroparesthésie. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z