Definita cuvantului gigiduru
Gigi Duru expr. (iron.) epitet atribuit unei persoane inflexibile, care nu face concesii nimănui în nici o împrejurare.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu gigiduru
MICROMÉTRU I. s. n. instrument de precizie în micrometrie. ♦ ~ ocular (sau obiectiv) = plăcuță gradată adaptată la ocularul (sau obiectivul) unui microscop, ori alt aparat optic pentru a măsura dimensiunile obiectelor studiate. II. s. m. micron. (< fr. micromètre) Vezi definitia »
CALÁNDRU, calandre, s. n. Element frontal al unei caroserii auto, plasat între faruri și prevăzut cu prize de aer, prin care se facilitează răcirea motorului și care contribuie, totodată, la personalizarea diverselor modele de automobile. La unele caroserii, calandrul este integrat în capota față. Mai este cunoscut și sub denumirea de grilă radiator, datorită faptului că, în general, în spatele acestuia este plasat radiatorul de răcire a motorului, asigurându-se astfel un schimb mai eficient de căldură. – Din fr. calandre. Vezi definitia »
ARBÍTRU, arbitri, s. m. 1. Persoană, organizație instanță aleasă sau desemnată pentru cercetarea și rezolvarea unui litigiu. 2. Persoană însărcinată să conducă desfășurarea unei competiții sportive. – Din fr. arbitre. Vezi definitia »
APOCÉNTRU s. n. punct al orbitei unui corp ceresc unde acesta se află la cea mai mare distanță de corpul central în jurul căruia se mișcă. (< fr. apocentre) Vezi definitia »
ponégru, -eágră, adj. (înv. și reg.) 1. foarte negru. 2. (s.f.) femeie foarte rea. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z