Definita cuvantului accius
ACCIUS, Lucius, (c. 170-c. 86 î. Hr.), scriitor latin. Cel mai de seamă autor tragic latin. Piese inspirate din ciclul troian și din istoria Romei. Scrieri didactice.

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu accius
ÁRGUS s. m. 1. (mit.) personaj legendar cu o sută de ochi. 2. (fig.) om cu privire ageră, pătrunzătoare; păzitor vigilent. 3. gen de păsări palmipede din ordinul galinaceelor, cu penele împestrițate de numeroase pete rotunde, din arhipelagul Malaysiei. (< fr. argus) Vezi definitia »
ANTIVÍRUS, antiviruși, s. m.; var. antivirusuri, s. n. (Inform.) Produs software utilizat pentru a identifica și furniza mijloacele informatice necesare eliminării virușilor de pe sistemele infectate. – Din engl., fr. antivirus. Vezi definitia »
FÓCUS s. n. 1. bacterii localizate în gură și faringe, care răspândesc în sânge focare de infecție. 2. focar, la lentile și oglinzi. (< germ. Fokus, fr. focus) Vezi definitia »
(<rus.) s. m. pl. Populație de origine incertă, care locuiește în insulele Sahalin (Rusia) și Hokkaido (Japonia); circa 20000; se ocupă cu pescuitul și, parțial, cu agricultura. Vezi definitia »
HÚMERUS s.n. Osul brațului de la umăr până la cot. [< fr. humérus, cf. lat. humerus]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z