Definita cuvantului ahpl
AHPL (‹ engl. a h[ardware] p[rogramming] l[anguage]), limbaj de programare evoluat folosit pentru prezentarea funcționării unui calculator numeric, la nivelul transferurilor între registre, în vederea proiectării cu ajutorul calculatorului.

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu ahpl
GPL:Licența G'PL (GNU General Public License) este o licență de distribuire liberă a programelor de calculator. Vezi definitia »
pl. mouse-uri Vezi definitia »
PL:MORMANTURI Loc unde este înmormântat cineva. ♢ A duce pe cineva la ~ (sau a băga pe cineva (de viu) în ~) a) a face ca cineva să moară înainte de vreme; b) a produce cuiva mari neplăceri; a chinui de moarte pe cineva. A săpa cuiva ~ântul a face cuiva rău (pe ascuns). A fi cu un picior în ~ (sau a fi pe marginea ~ântului) a fi slăbit de boală sau de bătrânețe; a nu mai avea mult de trăit. A-și găsi (undeva) ~ântul a muri undeva. Nici în ~ niciodată. Liniște (sau tăcere) de ~ liniște perfectă. A intra în ~ a muri. 2) Movilă de pământ făcută cu grijă deasupra gropii unui mort. /<lat. monumentum Vezi definitia »
AHPL (‹ engl. a h[ardware] p[rogramming] l[anguage]), limbaj de programare evoluat folosit pentru prezentarea funcționării unui calculator numeric, la nivelul transferurilor între registre, în vederea proiectării cu ajutorul calculatorului. Vezi definitia »
pl. chibrituri Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z