Definita cuvantului anapside
ANAPSÍDE, s. f. pl. Subclasă de reptile cu capacitate de autoreglare a temperaturii interne, devenind astfel independente de variațiile termice externe (Anapsida).

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu anapside
CARADRIÍDE s. f. pl. familie de păsări caradriiforme: ploierul, nagâțul etc. (< fr. charadriidés) Vezi definitia »
CHITONÍDE s. n. pl. familie de animale: chitonii2 și genurile înrudite. (< fr. chitonidés) Vezi definitia »
De obicei ancorele web arată cam așa: „<a href=”url„> Text </a>” și uităm un atribut foarte important pentru SEO și anume title. In title punem o mică descriere despre pagina la care se face referirea. Un alt atribut foarte important este rel care ia valoarea follow sau nofollow . Așa după cum le spune și numele, acestea, transmit spiderilor dacă trebuie sau nu să urmarească acea pagina. De exemplu nu pui follow la un link extern. In meniul principal este recomandat să punem follow. In final o ancoră SEO ar arata așa: <a href=„www.tvshowslinks.com” title=„Tv Shows” rel=„follow”> Tv Shows Links </a> Vezi definitia »
CRINOÍDE s. n. pl. clasă de echinoderme primitive cu corpul în formă de caliciu cu brațe, așezat pe un peduncul și fixat pe fundul mării; crini-de-mare. (< fr. crinoïdes) Vezi definitia »
ASTERÍDE s.f. pl. Clasă de animale echinoderme care au corpul în formă de stea; (la sg.) animal din această clasă; asterie. [< fr. astérides]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z