Definita cuvantului andong
ANDONG, oraș în SE Republicii Coreea, pe rîul Naktong; 114,2 mii loc. (1985). Ind. mătăsii, a conf. și băuturilor alcoolice. Centru comercial (fructe, secară, orez).

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu andong
șuștáng, șuștángi, s.m. (reg.) bielă de lemn la joagăr. Vezi definitia »
TRÁMPING s. n. transport de mărfuri cu nave care navighează din port în port, fără un intinerar fix. (< engl. tramping) Vezi definitia »
ANTIFÁDING, adj. invar. (Despre instalații de radiocomunicații) Care are proprietatea de a reduce fenomenele de fading. [Pr.: antiféding] – Din fr. antifading. Vezi definitia »
CATERING s.n. Cuvânt recent, de origine engleză, care, atât în Marea Britanie, cât și în SUA, denumește activitatea de alimentație publică în toată complexitatea ei, fiind sinonim cu fr. restauration – restaurație; preluat în limba română cu sens restrâns, de livrare și servire de preparate culinare și băuturi sau de organizare de evenimente sociale (nunți, aniversări etc.) și de afaceri (bufete, cocteiluri etc.) în alte locuri (sedii de firme, instituții) decât restaurantele, de către unități specializate, la comanda unui client (persoană fizică sau juridică). – Din engl. catering. Vezi definitia »
Pubbing s.n. Plimbare (nocturna) prin pub-uri și baruri. (<engl. Pubbing) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z