Definita cuvantului neuropsihologic
NEUROPSIHOLÓGIC, -Ă, neuropsihologici, -ce, adj. De neuropsihologie. [Pr.: ne-u-] – Din fr. neuropsychologique.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu neuropsihologic
PORÓINIC, poroinici, s. m. Nume dat mai multor plante erbacee din familia orhideelor, cu tuberculi, cu frunze oblonge, lucitoare, cu flori mari, plăcut mirositoare, grupate într-un spic și care cresc în păduri umede și umbroase (Orchis).Et. nec. Vezi definitia »
GALÉNIC, -Ă adj. (Farm.; despre preparate) Care a fost preparat potrivit formulelor din farmacopee sau metodelor lui Galenus; gata preparat în farmacie. [< fr. galénique, cf. Galenus – numele latin al unui celebru medic grec din antichitate]. Vezi definitia »
TERAPEÚTIC, -Ă, terapeutici, -ce, s. f., adj. 1. S. f. Ramură a medicinii care studiază mijloacele și metodele de tratament, precum și modul de întrebuințare a medicamentelor; știința vindecării bolilor; terapie. 2. Adj. Care ține de terapeutică (1), privitor la terapeutică. [Pr.: -pe-u-] – Din fr. thérapeutique. Vezi definitia »
MÓRFIC, -Ă adj. referitor la formă. (< fr. morphique) Vezi definitia »
SINCRONÍSTIC, -Ă, sincronistici, -ce, adj. (Despre scrieri cu caracter istoric) Care studiază sau expune evenimentele în mod sincronic. – Din fr. synchronistique. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z