Definita cuvantului argeșanu
ARGEȘANU, Gheorghe (1883-1940, n. Caracal), general și om politic român. Prim-ministru (sept. 1919). A ordonat executarea unui grup masiv de legionari după asasinarea lui Armand Călinescu. Ucis de legionari în închisoarea Jilava.

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu argeșanu
O.N.U. v. Organizația Națiunilor Unite. Vezi definitia »
șprițeanu s. invar. v. șpriț. Vezi definitia »
BREZEANU, Grigore (1891-1919), regizor român de film. Pionier al cinematografiei române („Independența României”, 1912). Filme documentare. Vezi definitia »
BĂLTĂCEANU, Gheorghe (1885-1952, n. Strehaia), medic și balneolog român. Contribuții în balneologia clinică și cunoașterea acțiunii terapeutice a apelor minerale din România. Vezi definitia »
nu este o definitie dar nu am gasit alt loc pentru a trimite o mica „observatie” ... poate ma insel dar stiu ca am avut de multe ori discutii pe aceasta tema ... la rubrica „corect/gresit” in ultima expresie din coloana „corect” cred ca s-a strecurat o greseala... „ Multe din marile descoperiri au fost făcute fortuit” ....din ce stiu eu corect este „ Multe dintre marile descoperiri au fost făcute fortuit” ... in rest numai de bine. o munca profesionala si foarte apreciata pentru a incerca salvarea limbii romane de mitocania cotidiana. cu stima ..un cititor :) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z