Definita cuvantului armbruster
ARMBRUSTER, Adolf (n. 1941, Tălmaciu, jud. Sibiu), istoric sas din România. Stabilit în Germania. Contribuții la cunoașterea istoriei medievale a românilor și a raporturilor dintre români și sași („Romanitatea românilor – istoria unei idei”, „Daco-romano-saxonica”, „Spațiul carpato-danubian în izvoarele din Europa centrală și apuseană în sec. X-XVI”, în lb. germ.).

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu armbruster
ȘMÉCHER, -Ă, șmecheri, -e, adj. (Adesea substantivat) Care știe să iasă din încurcături, pe care nu-l poți păcăli; abil; isteț, dezghețat; șiret, șarlatan. – Din germ. Schmecker „persoană cu gust rafinat”. Vezi definitia »
FÍLER s.n. (Tehn.) Pulbere minerală inertă, folosită la prepararea mixturilor asfaltice. [< fr., engl. filler, cf. engl. to fill – a umple]. Vezi definitia »
MICROAMPÉR s.m. Unitate de intensitate a curentului electric, egală cu a milioana parte dintr-un amper. [Pron. -cro-am-. / < fr. microampère]. Vezi definitia »
ODORIFÉR, -Ă adj. (Rar) Odorant. [< it. odorifero, lat. odorifer]. Vezi definitia »
TRÉILER s. n. 1. remorcă dintr-o platformă joasă și solidă, sprijinită în spate pe un tren dublu de roți, iar în față pe vehiculul motor, pentru transportul pe șosele sau în porturi a coletelor și a pieselor grele. 2. (mar.) bac (pe cablu); pod plutitor. (< engl. trailer) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z