Definita cuvantului austen
AUSTEN [ɔstin], Jane (1775-1817), prozatoare engleză. Romane realist-clasice evocînd universul provincial („Mîndrie și prejudecată”), cu ironie și finețe analitică.

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu austen
STEN s.m. (Fiz.) Unitate de forță egală cu forța imprimată unei mase de o tonă, de o accelerație de un metru pe secundă. [< fr. sthène]. Vezi definitia »
FLUORFOSGÉN s.n. Substanță toxică sufocantă de luptă. [Pron. flu-or-. / < fr. fluorphosgène]. Vezi definitia »
RIZOGÉN, -Ă I. adj., s. n. (țesut vegetal) care dă naștere la rădăcini adventive. II. s. n. 1. plantă care produce numai rădăcini și flori. 2. parazit al rădăcinilor. (< fr. rhizogène) Vezi definitia »
TERILÉN s. n. v. terilenă. Vezi definitia »
HIDROGÉN s. n. Element chimic gazos mult mai ușor decât aerul, incolor, inodor, insipid și inflamabil, care, combinat cu oxigenul în anumite proporții, formează o moleculă de apă. ◊ Hidrogen fosforat = combinație a fosforului cu hidrogenul, care se prezintă ca un gaz incolor, foarte toxic; fosfinăVezi nota. Hidrogen greu = deuteriu. Hidrogen sulfurat = combinație a sulfului cu hidrogenul, care se prezintă ca un gaz incolor, cu miros de ouă stricate, toxic; acid sulfuric. – Din fr. hydrogène. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z