Definita cuvantului austin
AUSTIN [ɔstin], oraș în S S.U.A., pe Colorado; centru ad-tiv al statului Texas; 748,5 mii loc. (1988, cu suburbiile). Nod de comunicații. Aeroport internațional. Prelucr. petrolului și a lemnului. Ind. electronică, a sticlei și alim. Universități (1876, 1881).

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu austin
AUTOVACCÍN, autovaccine, s. n. Vaccin obținut prin culturi de microbi și care se administrează bolnavului de la care s-au luat microbii. [Pr.: a-u-] – După fr. autovaccin. Vezi definitia »
in mitologia greceasca veche o gorgona inseamna o femeie cu serpi in loc de par, care, cu ajutorul ochilor ,impietreste oamenii si ii pune in gradina ca ornament (ca statuete) Vezi definitia »
AUGUSTIN (Aurelius Augustinus) (354-430), teolog, filozof și scriitor latin. Episcop de Hippona. Unul dintre părinții latini ai bisericii, canonizat de biserica catolică. A considerat cunoașterea umană ca participare la cunoașterea divină și și a făcut din ideile platoniciene idei ale înțelegerii lui Dumnezeu („Cetatea lui Dumnezeu”, „Confesiuni”). Doctrina sa despre păcatul originar, despre grația divină și predestinare a avut un rol hotărîtor în constituirea dogmei catolice și a concepției creștin-medievale despre om. Vezi definitia »
RÓDIN s. n. v. rodină. Vezi definitia »
CITADÍN, -Ă I. adj. de oraș, orășenesc. II. s. m. f. locuitor al unui oraș; orășean. (< fr. citadin, it. cittadino) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z