Definita cuvantului avram
AVRAM, Constantin (1911-1987, n. sat Itești, jud. Bacău), inginer constructor român. M. coresp. al Acad. (1963), prof. univ. la Timișoara. Lucrări privind fisurarea și capacitatea portantă a elementelor de beton armat și precomprimat.

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu avram
SESÁM s. n. (Bot.) Susan. – Din fr. sésame. Vezi definitia »
AUTOBALSÁM s. n. soluție grafitată pentru lustruitul mașinilor. (< auto2 + balsam) Vezi definitia »
Am cautat la dumneavoastra cuvantul avatar, pentru ca apare pe un forum unde vreau sa ma conectez si nu stiam daca acolo trebuie pus un cuvant sau o poza. Definitiile gasite m-au dat pe spate. Cred ca ar trebui sa introduceti si o definitie care sa corespunda sensului modern. Va felicit pentru ceea ce faceti! Vezi definitia »
ASSAM, stat în E Indiei; 78,4 mii km2; 19,9 mil. loc. (1981). Centrul ad-tiv: Dispur. Aici cad cele mai mari cantități de precipitații din lume (Cherrapunji). Expl. forestiere, de petrol și de cărbune. Mari plantații de ceai (Pod. Shillong), orez, iută. Vezi definitia »
TRIGÁM, -Ă adj. 1. (și s. m. f.) care se căsătorește a treia oară fără să fi desfăcut legal celelalte două căsătorii. 2. (despre plante) cu flori mascule, femele și hermafrodite pe același individ. (< fr. trigame) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z