Definita cuvantului axintele
AXINTELE, com. în jud. Ialomița; 2.881 loc. (1991).

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu axintele
Numele oficial al Creatorului intregii creatii vizibile si invizibile, conform Bibliei si celor mai vechi manuscrise ale ei. Acest nume si l-a dat insusi Creatorul, neexistand nici o sugestie in Biblie ca acest nume i-ar fi fost atribuit de vreo creatura vizibila sau invizibila. Vezi definitia »
REGELE DAVID , DAVI SURSA CE A TRAIT 600 ANI . OM BUN . ERA CREDINCIOS , BOGAT DAR DARNIC PENTRU SARACI . NU PUTEA SA FIE OPRIT CAND FACEA BINE ! Vezi definitia »
Testiculele se formează în abdomen, iar înainte de naștere suferă un proces de coborâre în scrot (descensus testis). Dacă acest proces nu are loc, este obligatorie coborârea lor chirurgicală, în caz contrar suferă un proces de atrofie sau malignizare. Vezi definitia »
ASHEVILLE [æʃvil], oraș în E S.U.A. (North Carolina), la poalele M-ților Apalași; 159,9 mii loc. (1980, cu suburbiile). Expl. de cupru, mică și feldspat. Produse electrotehnice, hărtie și celofan, prelucr. lînii și tutunului. Stațiune climaterică în apropierea parcului național Great Smoky Mountains. Vezi definitia »
GHILEMÉLE s.f.pl. v. ghilimele. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z