Definita cuvantului lubrifiant
lubrifiánt1 (lu-bri-fi-ant) adj. m., pl. lubrifiánți; f. lubrifiántă, pl. lubrifiánte

Sursa: DOOM 2
Cuvinte ce rimeaza cu lubrifiant
Element de compunere savantă care, antepus denumirii unei unități de măsură, o multiplică de 10 la puterea 21 ori Vezi definitia »
ACÓNT, aconturi, s. n. Parte din suma de bani care se plătește înainte, la o cumpărare sau la încheierea unei tranzacții, ca garanție; acontare, arvună; p. ext. parte din salariu. [Var.: acónto s. n.] – Din it. acconto, fr. acompte. Vezi definitia »
SULFAMIDOREZISTÉNT, -Ă adj. care prezintă sulfamidorezistență. (< fr. sulfamidoresistant) Vezi definitia »
BRIZÁNT, -Ă I. adj. (despre explozive) care se descompune într-un timp foarte scurt, dezvoltând faze sub presiune. II. s. m. 1. val care se rostogolește și se sparge în apropierea țărmului. 2. stâncă submarină de care se izbesc valurile. (< fr. brisant) Vezi definitia »
DIAMÁNT, diamante, s. n. 1. Varietate cristalină de carbon, de obicei transparentă și cu luciu puternic, având cea mai mare duritate dintre toate mineralele și folosită ca piatră prețioasă sau la diverse unelte de șlefuit, de tăiat și zgâriat; adamant. 2. Unealtă pentru tăiatul sticlei, alcătuită dintr-un diamant (1) comun fixat într-un suport metalic cu mâner. 3. Cel mai mic corp de literă de tipar. [Pr.: di-a-] – Din fr. diamant. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z