Definita cuvantului display
DISPLAY, displayuri, s. n. (Inform., electron.) 1. Dispozitiv de vizualizare folosit ca periferic la calculatoare. 2. Afișaj optoelectronic care conține un grup de cifre, folosit la instrumentele de măsură. 3. Caracter tipografic sau literă tipografică aldină cursivă. [Pr.: -pléi] – Din engl. display.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu display
BOTANY BAY [bɔtəni bei], golf. al Oc. Pacific, pe coasta orientală a Australiei (New South Wales), în apropiere de Sydney. Lățime max.: 10 km. Locul primei vizite a unui european pe continent (J. Cook, apr. 1770). Vezi definitia »
way7198dexonline.ro Vezi definitia »
FAIRWAY [FÉRUEI] s. n. parte, cu iarbă bine tunsă, care înconjură obstacolele (orificiile) la jocul de golf. (< engl. fairway) Vezi definitia »
CHARDONNAY [ȘARDONÉ] s. n. soi de viță de vie originar din Franța, cu ciorchini mici și boabe rotunde albe-verzui. ◊ vin alb, fin, din acest soi. (< fr. chardonnay) Vezi definitia »
CHARDONNAY s.n. Soi de viță de vie originar din Franța, cu ciorchini mici și boabe rotunde albe-verzui, din care se produc vinuri dulci; (p. ext.) vin din acest soi. [Pron. șar-do-né. / < fr. chardonnay]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z