Definita cuvantului beamon
BEAMON [bi:mən], Robert (Bob) (n. 1946), atlet american. Campion olimpic (Ciudad de Mexico, 1968) și recordman mondial la săritura în lungime cu un rezultat (8,90 m), depășit abia în 1991.

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu beamon
BIOFOTÓN, biofotoni, s. m. Radiație luminoasă emisă de unele substanțe aflate în organismele vii. [Pr.: bi-o-] – Din engl. biophoton. Vezi definitia »
GAZÓN s. n. Iarbă care se udă și se cosește des pentru a fi menținută scurtă, deasă și mereu verde; suprafață de teren pe care se află asemenea iarbă (mai ales pentru unele competiții sportive). – Din fr. gazon. Vezi definitia »
AFIÓN s. n. 1. Suc cu proprietăți narcotice, extras de obicei din macul de grădină. 2. Plantă, de obicei macul de grădină, din care se extrage acest suc. 3. Fig. Amorțeală, toropeală. [Pr.: -fi-on] – Ngr. afioni (tc. afyon). Vezi definitia »
TAHIÓN s. m. particulă elementară ipotetică, despre care se presupune că ar depăși viteza luminii. (< engl., fr. tachyon) Vezi definitia »
CAPRÓN s. n. Fibră textilă sintetică, cu rezistență și elasticitate foarte mare, obținută prin policondensarea caprolactamei. – Din rus. kapron. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z