Definita cuvantului aînotaînaur
a înota în aur / în bani expr. a fi bogat.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu aînotaînaur
PĂLIÚR, păliuri, s. m. Arbust spinos de origine mediteraneană, din al cărui lemn greu, dur și elastic se fac cozi de unelte (Paliurus spina-christi). – Din lat. Paliurus (numele științific al plantei). Vezi definitia »
SILÚR, siluri, s. m. Numele a două plante erbacee cu tulpina verticală, dintre care una cu florile de culoare albastru-deschis cu linii violete și cu o pată galbenă la mijloc (Euphrasia stricta), iar cealaltă cu flori albe, cu linii violete și cu o pată galbenă la mijloc (Euphrasia rostkoviana). – Din germ. Silur. Vezi definitia »
MEGALOZÁUR s.m. Reptilă gigantică din grupul dinozaurienilor, care a trăit în era mezozoică. [Pron. -za-ur. / < fr. mégalosaure, cf. gr. megas – mare, sauros – șopârlă]. Vezi definitia »
stur s.m. 1. (înv. și reg.) țurțur de gheață; promoroacă. 2. (înv.) bucată de sare de proastă calitate, aruncată în jurul minei. 3. (reg.) zgură; scrum. 4. (reg.) pojar. Vezi definitia »
MICRODÚR s. n. Material sintetic înlocuitor pentru talpă și tocuri la încălțăminte. – Micro[poros] + dur[abil]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z