Definita cuvantului argou
ARGÓU, argouri, s. n. Limbaj convențional, folosit mai ales de vagabonzi, răufăcători etc. pentru a nu fi înțeleși de restul societății. – Din fr. argot.

Sursa: DEX '96
Cuvinte ce rimeaza cu argou
SUPERCARGÓU s.m., s.n. 1. persoană ambarcată pe o navă comercială de către proprietarul mărfurilor în scopul de a-i reprezenta interesele comerciale, a supraveghea transportul etc. 2. delegat al marinei militare pe o navă comercială care face parte dintr-un convoi. ◊ ~ aerian = avion de transport de mare capacitate. (< engl., fr. supercargo) Vezi definitia »
POMÓU s.n. 1. Mică bilă la capătul mânerului unei spade, al unei săbii. 2. Capăt de levier, de manetă etc. adaptat pentru a fi ținut în pumn. ♦ Mâner al unui pistolet. [< fr. pommeau]. Vezi definitia »
LANDÓU s. n. 1. trăsură de lux cu două banchete față în față, al cărei acoperiș, format din două bucăți, se ridică și se lasă după voie. 2. cărucior de copil, mare și închis. (< fr. landou) Vezi definitia »
BOVINDÓU, bovindouri, s. n. Ieșitură pe fațada unei clădiri, ca un balconaș închis, prevăzută cu una sau cu mai multe ferestre. – Din engl. bow-window. Vezi definitia »
you3345dexonline.ro Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z