Definita cuvantului aînțărcatbălaia
a înțărcat bălaia! expr. gata!, s-a terminat!; nu mai sunt resurse!

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu aînțărcatbălaia
CEFALONIA (KEFALLINIA), ins grecească, la întrarea în G. Paras, cea mai mare dintre ins. ionice; 752 km2; 31,3 mii loc. (1981). Relief calcaros (alt. 1.628 m). In, bumbac, măslini. Viticultură. Parc național. Vezi definitia »
CASTALIA (în mitologia greacă), nimfă din Focida, transformată de Apolo în fîntînă. Apa ei este dătătoare de inspirație poetică. Vezi definitia »
poziția 42 expr. (er.obs.) poziție în care unul dintre parteneri este așezat pe un scaun, iar celălalt, în genunchi, practică sexul oral. Vezi definitia »
SUBLINIÁ, subliniez, vb. I. Tranz. 1. A trage una sau mai multe linii sub un cuvânt sau un text scris, spre a-l scoate în evidență. 2. Fig. A pune în evidență, a accentua. ♦ A remarca ceva cu o insistență deosebită. [Pr.: -ni-a] – Sub1- + linia (după fr. souligner). Vezi definitia »
ACOMPANIÁ, acompaniez, vb. I. Tranz. 1. A susține o melodie printr-un acompaniament muzical (vocal sau instrumental); a ține isonul. 2. A întovărăși, a însoți pe cineva. [Pr.: -ni-a] – Din fr. accompagner. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z