Definita cuvantului bihun
BIHÚN (‹ ucr.) s. n. Utilaj cu care se bat pe fundul mării țărușii necesari pentru așezarea carmacelor.

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu bihun
Un vehicol aerian, viitorul aviatiei,de forma dscoidala, care decoleaza si aterizeaza la punct fix, iar in zbor isi poate modifica brusc directia. A fost inventat de savantul roman Henri Coanda. Popular, este numit „farfuria zburatoare”. Vezi definitia »
CĂLȚÚN, călțuni, s. m. 1. (Înv. și pop.) Încălțăminte de sărbătoare (asemănătoare cu cizmele); ciorap de lână. 2. Compus: călțunul-doamnei = plantă erbacee din familia rozaceelor, înaltă de 10-15 cm, cu flori galbene cu vinișoare violete; cerențel (Geum urbanum). - Din ngr. kalstóni (după încălța). Vezi definitia »
Un baiat cu multe figuri si bazat din toate punctele de vedere:financiarçu baieti multi care sar pentru el daca are o probleme Vezi definitia »
ZĂBÚN, zăbune, s. n. 1. Haină bărbătească purtată de țărani, făcută din lână sau din bumbac, de obicei lungă, cu sau fără mâneci, împodobită cu cusături. 2. Anteriu lung și larg purtat de preoți și de călugări. 3. (Înv.) Haină lungă, fără mâneci, confecționată din stofă scumpă, pe care o purtau boierii. [Var.: zobón s. n.] – Din bg. zabun. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z