Definita cuvantului exmatricula
EXMATRICULÁ, exmatriculez, vb. I. Tranz. A exclude un elev, un student etc. dintr-o școală sau dintr-o facultate. – Din germ. exmatrikulieren.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu exmatricula
DEDUBLÁ vb. refl. a se împărți în două; a avea (simultan sau pe rând) două stări, aspecte, forme sau personalități diferite. (< fr. dédoubler) Vezi definitia »
boala cu simptome asemanatoare sindromului de oboseala cronica: dureri musculare, articulare, oboseala, depresie si anxietate. In cca. 40 din cazuri in 40 din cazuri reprezinta o manifestare stadiala a bolii Lyme (provocata de de bacteria Borrelia Burgdorferi in urma muscaturii de capusa. Vezi definitia »
boala provocata de bacteria Borrelia Burgdorferi in urma muscaturii de capusa. Are 4 stadii: cutanat (pata rosie migratoare), articular (artrita Lyme), cardiac (pericardita) si neurologic (tulburari senzitive, de vedere, de echilibru, motorii si psihice) Vezi definitia »
TÂMPLÁ vb. I. v. întâmpla. Vezi definitia »
DEZASIMILÁ, pers. 3 dezasimilează, vb. I. Refl. A suporta un proces de dezasimilație. – Din fr. désassimiler. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z