Definita cuvantului acazual
acazual, -ă, adj. (Gram.) Care nu arată cazul.

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu acazual
LATERÁL, -Ă adj. 1. De pe o latură, de pe laturi, lăturalnic. ◊ Arie laterală (sau periferică) = zonă situată la periferia teritoriului în care se vorbește un dialect sau o limbă. ♦ (Fig.) Secundar, îndepărtat, fără legătură directă cu ceva. 2. Consoană laterală (și s.f. ) = consoană articulată cu vârful limbii pe palatul tare, lăsând aerul să se scurgă de o parte și de alta a limbii. [Cf. fr. latéral]. Vezi definitia »
UNISEMINÁL, -Ă adj. (despre fructe) cu o singură sămânță. (< fr. uniséminal) Vezi definitia »
GAL2, gali, s. m. Unitate pentru măsurarea accelerației, egală cu 1 centimetru pe secundă la pătrat. – Din fr. gal. Vezi definitia »
EXTERITORIÁL, -Ă, exteritoriali, -e, adj. Care se bucură de dreptul de exteritorialitate, supus principiului exteritorialității. [Pr.: -ri-al] – Din exteritorialitate (după punctualitatepunctual). Cf. germ. exteritorial, rus. eksterritorialnâi. Vezi definitia »
FOCÁL, -Ă adj. referitor la focar (1). ♦ distanță ~ă = distanță dintre unul din focarele principale ale unui sistem optic central și planul principal corespunzător. (< fr. focal) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z