Definita cuvantului aplecaprecipitat
A PLECA PRECIPITAT a se alivăni, a se căra, a se cărăbăni, a da cu pasul, a da dos la față, a da pedală, a-i da sas, a se duce duluță, a se eclipsa, a face lampa mică, a face pași, a fugi ca tăunul cu paiul, a-și lua avrigu’, a-și lua călcâiele la spinare, a-și lua câmpii / lumea în cap, a o lua la papuc / la picior / la sănătoasa, a-și lua traista în băț, a-și lua valea / zborul, a mătura locul, a pedala, a-și plimba anatomia, a o rade, a saluta din mers, a se scurge, a-i sfârâi (cuiva) călcâiele, a se smulge, a spăla putina, a o șparli, a o șterge la papuc, a șterge putina, a o tăia, a o tuli, a o tunde, a usca leșia, a se ușchi, a vira.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu aplecaprecipitat
VIRUSTÁT, -Ă adj., s.n. (Medicament) care împiedică înmulțirea unor virusuri. [< fr. virustate, cf. lat. virus – virus, gr. statikos – care oprește]. Vezi definitia »
ARSENIÁT s.m. (Chim.) Sare a acidului arsenic. [Pron. -ni-at. / < fr. arséniate]. Vezi definitia »
NEÎNCHEIÁT adj. v. DESCHEIAT. (Despre haine) Cu nasturii scoși din butonieră; neîncheiat; (despre persoane) cu haina neîncheiată. [DEX '98] Vezi definitia »
MAGISTRÁT s. m. 1. (în Roma antică) persoană investită cu anumite sarcini de autoritate publică. ◊ administrator al unui anumit teritoriu în unele sisteme administrative. 2. persoană care exercită funcția de judecător sau de procuror. (< fr. magistrat, germ. Magistrat, lat. magistratus) Vezi definitia »
RASÁT, -Ă adj. de rasă, de soi; (p. ext.) select. (< fr. racé) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z